Välkommen in till oss!

Här får du hjälp med allt som rör ditt hem och boende oavsett om det gäller att inreda ett rum eller hel bostad, byta gardiner eller göra stora förändringar som att bygga om och renovera.

Vi är ett litet personligt företag som brinner för att skapa vackra funktionella miljöer där människor vill leva, jobba, umgås, växa eller bara vara! Med stort engagemang och hjärta hjälper vi dig att skapa och förverkliga dina inredningsdrömmar oavsett om det gäller ditt hem eller din arbetsplats.

Vårt arvode är ROT-berättigat när du anlitar oss i din bostad

Camilla Wästerberg, grundare och ägare.

Inredare med grunden i feng shui.

När Camilla inreder gör hon det med hjärtat, såväl i engagemang, materialval och rådgivning som i mötet med kunden. – Jag tycker om människor och känner en stor glädje i att kunna lyssna på och förstå deras önskemål och det de upplever som svårt eller problematiskt med sina inredningsdrömmar.

Camilla är målfokuserad och hittar snabbt lösningar som är användbara och samtidigt som hon är effektiv i inredningsprocessen, är hon även ödmjuk, lyhörd och öppen för dina egna idéer.  – Jag tycker det är viktigt att som inredare komma ihåg att det är kundens drömmar som skall förverkligas och inte den senaste trenden, eller den dyraste designmiljön.