Homestaging – för en lyckad bostadsaffär

Att anlita en inredare inför en försäljning kan både underlätta och förkorta säljprocessen. När man gör bostaden så tilltalande som möjligt bidrar detta ofta till ett större antal besökare på visning och därmed också större chanser att hitta en köpare.

Vi på Lightliving kan hjälpa dig på olika sätt i samband med att förbereda din bostad inför försäljning. Vi skräddarsyr hjälp helt efter dina önskemål och kan möblera upp hela din tomma bostad eller hjälpa dig använda det som finns på bästa sätt och naturligtvis allt däremellan också!

Vi vet hur viktiga bilderna är och kan guida dig i hur att möblera, färgsätta och dekorera för att få så bra bilder som möjligt.

Första besöket är helt kostnadsfritt, vi tittar på bostaden och berättar lite om hur vi kan hjälpa dig få ut mesta möjliga av försäljningen. Bestämmer du dig för att ta hjälp av oss lämnar vi alltid offert.

En bra start inför försäljningen är att gå igenom bostaden med en av våra inredare, då får du tips och råd som är specifika för just din bostad.

När man som köpare kliver över tröskeln är det ett kliv in i drömmen om en ny bostad. Vi på Lightliving vill hjälpa dig skapa den drömmen.

 

Inredningskonsultation inför försäljning – hur går det till?

Vid en konsultation går vi tillsammans med dig igenom varje rum och talar om vad du kan ta bort, lägga till eller på annat sätt förändra för att skapa de bästa förutsättningarna för att en köpare skall bli intresserad av just Din bostad. Vi tittar på helheten och ser om det finns några kritiska punkter som är extra viktiga att åtgärda för att förbättra utgångsläget. Vi tittar på utsidan och ger dig tips om vad du kan göra för att redan där skapa en attraktiv miljö som gör Din bostad mer intressant än en annan. Det är alltid av största vikt att göra allt för att få just den egna bostaden att framstå som det bästa alternativet inte minst när många bostäder finns till salu i samma område och kategori.

En konsultation tar 1-2 timmar beroende på bostadens storlek, utseende och skick, och den ringa kostnaden får du tillbaka i fler spekulanter, snabbare försäljning och högre slutpris.

Ring gärna och prata med oss och få en prisuppgift på vad en konsultation kostar!

Välkommen!