Inredning med känsla

Ibland kan det vara svårt att få till den där känslan i inredningen som vi skulle vilja ha, du köper nya kuddar till soffan, eller några ljusstakar, en vas eller annan inredningsdetalj och ändå… det blir inte som du tänkt dig!

Vi känner så väl igen problemet och vet att egentligen är det inte så mycket som behövs för att skapa DET!  Vår erfarenhet är att man ofta bara behöver prata igenom sina önskemål med oss för att det skall lossna. När vi kommer ut till dig fokuserar vi på dina behov och önskemål och lyssnar på vad det är du vill ha hjälp med.

Oavsett om det handlar om att få till den där sista touchen eller om det handlar om att inreda en hel bostad är det alltid du och dina behov som är det viktigaste, att du trivs och att hemmet speglar den du är.

Med stor ödmjukhet inför hur olika vi alla är hjälper vi dig att hitta din stil och skapa en miljö där du känner värme, trygghet och glädje att vistas – ett hem som du trivs i helt enkelt!

Inredningshjälp – hur går det till?

Vid en heminredningskonsultation  ställer vi mycket frågor för att ta reda på vilka behov du har.  Vi lyssnar på dina egna önskemål och funderingar och går därefter igenom bostaden eller de delarna du vill ha hjälp med, och ger dig handfasta tips och idéer på plats som kan hjälpa dig vidare i dina inredningsdrömmar. Alltsom oftast tar entusiasmen överhand och vi möblerar bokstavligen om på plats för att testa olika idéer. Ibland är detta allt som behövs för att man själv ska komma vidare, ibland behöver man ytterligare hjälp med att visualisera idéerna vi just presenterat. Då kan det vara en god idé att ta hjälp av en moodboard (ett collage med t.ex. bilder, textilier, materialprover etc.), en inköpslista och eventuellt en ritning,  detta tillsammans kan ibland ge en mer konkret bild av miljön vi håller på att skapa.

Har du kört fast, ring och prata med oss! Du kan också anmäla dig till någon av våra inspirationsföreläsningar eller kurser. Vilket du än väljer så lovar vi att ta väl hand om dig och dina inredningsdrömmar!

Välkommen!

Du får alltid en prisuppgift innan vi startar uppdraget