Feng Shui – balans och harmoni

Denna mångtusenåriga kunskap kommer ursprungligen från Kina och har som grundtanke att allt består av energi – Chi – och att vi människor har en inneboende förmåga att känna vad som är gynnsamt och mindre gynnsamt för oss. Feng shui handlar enkelt uttryckt om hur miljön vi vistas i påverkar oss oavsett om vi är medvetna om det eller inte.

Många använder feng shui för att skapa vackra miljöer, men feng shui är så mycket mer än en inredningsfilosofi och att placera möbler rätt och man kan använda sig av dess tankar inom många områden i sitt liv om man väljer det. Oavsett hur du vill använda feng shui kan vi hjälpa dig att se vad det är just du behöver i de miljöer där du vistas mest.

Feng shui handlar om att skapa så god energi som möjligt i de miljöer vi vistas i, en känsla av välbefinnande och harmoni mår vi alla bäst av och en viktig plats att skapa de bästa förutsättningarna för detta är naturligtvis vårt hem!

Alla kan bo i ett ”drömhem” för med feng shui handlar det om Din dröm, det som får Dig att må bra och som ger Dig det andrum du vill ha och behöver. Med stor värme och ödmjukhet hjälper vi dig att med feng shuins tankar skapa en plats där du känner värme, glädje och lycka – harmoni helt enkelt!